Körfezlilerin TOGG Sevinci!

Geçen bu sürede 60 bin liralık başvuru ücretini ödeyen 180 bine yakın kişi ön talep oluşturduğu belirtilirken, araçların ilk olarak teslim edileceği kişiler dün akşam yapılan kura çekimi ile belirlendi.

ÇIRPAN’A DA ARAÇ ÇIKTI

Bu arada noter gözetiminde yapılan kura çekiminde belirlenen isimler arasında Noter eşliğinde yapılan kura çekiminde ilimizden de bazı isimlerin TOGG’a sahip oldukları belirtildi. Buna göre Körfez Belediyesi’nin en etkili isimlerinden biri olan ve başkan yardımcısı olarak önemli çalışmalara imza atan İbrahim Çırpan da TOGG kura çekiminden çıkan isimlerden biri oldu.

KÜPELİ VE KAYALI
Ayrıca yine Körfez ilçede ikamet eden iş insanı ve BBP’nin eski il başkanlarından Abdülkadir Küpeli de kura çekiminde araç sahibi olacak kişilerden biri olarak açıklandı. Bu arada Körfez’den bir önemli isim daha araç almaya hak kazandı. AK Parti Körfez İlçe yönetiminde  İlçe başkan yardımcısı olarak görev yapan  ve ticaretle uğraşan, aynı zamanda KTO meclisinde yer alan iş insanı Soner Kayalı da TOGG’un sahipleri arasına ismini yazdırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817