Korna Çalma Nedeniyle  Kavga Çıktı

Korna çalma nedeniyle çıkan tartışmada, ismi, öğrenilemeyen bir şahıs sanatçı Y. K. ’na saldırmak istedi. Araya girenlerin çabası ve jandarmanın müdahalesiyle kavga yatıştırıldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre 25 Ağustos Pazar günü yapılan Kadırga Şenlikleri, protokol ve vatandaşların doyasıya eğlenmesiyle sonlandı. Şenliklerin bitimi sonrasında alandan araçlar ayrılırken bir şahıs, önünde ki Y. K. ’nun aracına korna çaldı. Yol kapalı olduğu için hareket edemeyen araca korna çalmaya devam eden şahıs daha sonra da inerek hareket yapmaya başladı.

Bu sırada sanatçı ve yanında bulunanlar tepki gösterince bir anda kısa süreli kavga yaşandı. Taraflar birbirilerinin üzerine yürürken alanda bulunan vatandaşlar ve jandarma müdahale ederek tartışmanın büyümesini engellediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817