banner2779
banner2752
banner2750

KOTSİAD VEKİLLERİ AĞIRLADI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, KOTSİAD’ı ziyaret ederek yeni yönetimi tebrik ettiler. Ziyarette Yaman ve Gökçe’ye AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt eşlik etti. Ayrıca derneğin Onursal Başkanı Mehmet Allak ile Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan da buluşmada hazır bulundu.

ÇALIŞTAY HAZIRLIĞI

Dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu, buluşma sırasında yönetim kurulunu tanıttı ve çalışmaları hakkında AK Partili milletvekillerine bilgiler verdi. Özellikle enerji alanında yapılmak istenen ve Kocaeli Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi’nin de paydaşları arasında yer alacağı, enerji alanındaki çalıştayla ilgili olarak bilgi sunan Dinçoğlu, “Bu çalışmamızın kent için önemli sonuçlar doğuracağına inanıyoruz” dedi. Söz konusu enerji çalıştayı ile ilgili olarak hazırlıkların devam ettiği ve bu konuda davet edilecek olan isimler arasında önemli kişilerin olacağına vurgu yapıldı.

İŞ ADAMLARINA SESLENDİ

AK Parti milletvekilleri Cemil Yaman ile Cesim Gökçe ise, ülkemizin her anlamda birlik ve beraberliğe ihtiyacının bulunduğunu, bu konuda da özellikle sivil toplum kuruluşlarına görevlerin düştüğünü dile getirdi. Ülkenin geleceğe yürümesi için gayrisafi milli hasılanın 25 bin dolar seviyesine gelmesi gerektiğini savunun milletvekili Cemil Yaman, “Bu konuda iş adamlarımız sorumlulukla hareket etmeliler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751