KOTSİAD’DAN ASKERE AFRİN DESTEĞİ

Kocaeli Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, önceki gün EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran’ı makamında ziyaret etti. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı harekat ile ilgili olarak gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu’na yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

“ZİYARET SEVİNDİRDİ”

Buluşma sırasında konukları ile yakından ilgilenen Tuğgeneral Dalkıran, ziyaretleri dolayısıyla KOTSİAD yönetimine teşekkür etti. Bu tür ziyaretlerin devlet ve millet birlikteliğine katkı sunduğunu dile getiren Tuğgeneral Dalkıran, “Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bu birliktelikle üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun yoktur” diye konuştu.

“STK’LARA GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Söz konusu birlikteliğin oluşmasında sivil toplum kuruluşlarına da görevler düştüğünü dile getiren Dalkıran, “Harekatın başladığı günden itibaren toplumumuzun gösterdiği sahiplenme bugüne kadar atılan adımların ne kadar doğru olduğunu da gösteriyor. Biz milleti ile büyük bir devletiz” açıklamasında bulundu.

ŞEHİTLERİ DE ANDILAR

Kendisi de bir asker gelini olan dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu da, “Askerimiz Afrin’de çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Ülkemize yönelik her türlü tehdidin şimdiden bertaraf edilmesi için başlatılan bir operasyon var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Millet olarak askerimizin arkasındayız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817