KSMMMO DÖRT ADAYLI SEÇİM

Başkan adaylarından Özcan Çakır oda yönetimine göndermede bulundu .Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 24’üncü Olağan Genel Kurul’u başladı. Mevcut başkan Mustafa Taşpınar’ın aday olmadığı ve 2 gün sürecek olan seçimlerin ilk gününde konuşmalar gerçekleşti. Oda binasında gerçekleşene genel kurula Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, TMMOB Genel Saymanı Mustafa Levent Demiröz, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, CHP İl Saymanı İsmet İşeri, İyi Parti İl Başkanvekili Ayşegül Babacan Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel ve oda üyeleri katıldı.

DÖRT ADAYLI

Genel kurulun divan başkanlığı Mustafa Levent Demiröz, katip üyeliklerini ise Gülüm Köseoğlu, Mümtaz Atmaca, Yasemin Şencan, Mehtap Ayar gerçekleştirdi. 2 bin 80 üyeli Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçiminde Etkin Grup Adayı Tülin Keçeci Güngör, Değişim Grubu Adayı Taner Öner, Diyalog Grubu Adayı Özcan Çakır ve Meslekte Birlik Grubu Adayı Murat Korkmaz yarışacak. En çok oyu alarak 7 kişilik yönetime giren isimler kendi aralarında başkan adayını seçecek. Seçimde 7 kişilik yönetim, 3 kişilik denetim, 5 kişilik disiplin ve 30 kişi de üst kurul delegesi seçilecek. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817