KTO ÇINARPARK OTEL'DE PROTOKOL İMZALANDI

Körfez Ticaret Odası’nda yapılan protokol ile Körfez Ticaret Odası üyeleri Körfez İlçesi’nde faaliyet gösteren Çınarpark Otel’in avantajlarından ayrıcalıklı olarak yararlanabilecekler.

Protokolde yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu

Pek çok alanda üyeleri için avantaj protokolleri imzalayan Körfez Ticaret Odası üyeleri için yeni bir anlaşmaya imza attı. Körfez Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen protokole Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI, Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Veysel ŞENOL, yönetim kurulu üyeleri Bahar BAYKAL, Fatih FİDAN, İlker KORKMAZ, Hakan İLGÖR, Çınarpark Otel sahibi Hamit AKINCI ve otel Müdürü Belgin BAHTİYAR KINIK hazır bulundu.

Pek Çok Avantaj Sağlanacak

Körfez Ticaret Odası üyeleri imzalanan anlaşma ile Çınarpark Otel bünyesinde bulunan restaurant, otel konaklama, toplantı salonu ve türk hamamı hizmetlerinden belli oranlarda sağlanan avantajla yararlanabilecekler.

Moralı ‘’ üyelerimize her alanda avantajlar sağlıyoruz

Protokol anlaşmasında konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI "Çınarpark ilçemizde hizmet kalitesi ile bilinen nezih bir otelimizdir. Üyelerimize sağladığımız avantajlarla oda üyelerimizde bu hizmetlerden avantajlı olarak yararlanabileceklerdir. Çınarpark Otel sahibi Hamit AKINCI ise yaptığı konuşmada İlçemizin en köklü kurumları arasında yer alan Körfez Ticaret Odası ile böyle bir protokol imzalamanın mutluğunu paylaşıyorum. İmzaladığımız protokolün her iki tarafa da hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817