KTO'da Yaşam Boyu Gelişim Merkezi Eğitimleri Başlıyor

Dijital Pazarlama Süreçleri Nelerdir? Güvenli Dijital Pazarlama Süreci Nasıl Yürütülür? Eğitimi ile başlayacak.

EĞİTİMLER EYLÜL AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Farklı alanlarda eğitimler veren Körfez Ticaret Odası’nda yaşam boyu gelişim merkezi eğitim günleri Ağustos ayı itibari ile başlıyor. MARKA’ya yazılan projenin kabul edilmesinin ardından MARKA Finansörlüğünde farklı başlıklarda eğitimler verecek olan Körfez Ticaret Odası eğitim programını tüm üyeleri ve sosyal medyadan paylaşarak online katılımla eğitime davet ediyor. İlk eğitimin 27 Ağustos’ta olacağı eğitim programı Eylül Ayı boyunca devam edecek.


EĞİTİMLER KATILIM ÜCRETSİZ

Körfez Ticaret Odası’nda verilecek olan yaşam boyu gelişim merkezi eğitim başlıkları belli oldu. 27 Ağustos saat 14:00
sosyal medya reklam kampanyaları nasıl yürütülür? Dijital Pazarlama Süreçleri Nelerdir? Güvenli Dijital Pazarlama Süreci Nasıl Yürütülür? 5 Eylül Saat 14:00 Doğru işe doğru personel seçme yöntemleri nelerdir? Kişilik envanteri uygulaması ve analizi eğitimi 12 Eylül Perşembe saat 14:00 Pazar araştırması nasıl yapılır? Pazar araştırması yapılırken en çok yapılan hatalar 19 Eylül saat 14:00 müşteri kazanma ve tutundurma stratejileri nasıl hazırlanır? Strateji hazırlarken nelere dikkat edilir? 26 Eylül saat 14:00 Duygusal zeka nedir ve nasıl geliştirilir? Duygusal zeka ile stres yönetimi, yöneticilik ve beden dili arasındaki ilişki nasıl sağlanır? Eylül Ayı boyunca Körfez Ticaret Odası ev sahipliğinde yapılacak olan eğitimlere online katılım ve ücretsiz olarak katılına bilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817