KTO Heyeti Kocakaya'yı Kutladı

Bugüne kadar birçok özel kişiyi ve protokol mensubunu makamında ağırlayan Kocakaya, son olarak ilçenin önemli bir ismi konuk etti. Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Recep Öztürk ile beraberindeki oda yöneticileri, Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek Müdür Muhammet Kocakaya ile bir araya geldiler.

“İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Konuklarına teşekkür eden Müdür Kocakaya, “Recep Bey ve beraberidekiler kurumumuzu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Körfez Ticaret Odası Kadın Girişimcileri ile yapılan çalışmalar ve yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. KTO Başkanı Recep Öztürk de Kocakaya’ya çalışmalarında başarılar diledi ve kamu kurumları ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817