KTO: “Kızılay İle Ortak Hareket Ediyoruz”

Başkanlar açıklamalarında ‘’Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili vuran, ne yazık ki yüzlerce insanın da hayatını kaybettiği depremde ölen vatandaşlarımıza rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz’ dediler.

KIZILAY İLE ORTAK HAREKET EDİYORUZ

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili vuran deprem ile ilgili sabahın ilk saatlerinden itibaren hazırlıklarımıza başlamış bulunuyoruz oda olarak deprem bölgesine battaniye, bere, eldiven, yağmurluk, çizme, mont, bot, katalitik soba, hijyen malzemeleri başta olmak üzere pek çok destekte bulunacaklarını açıkladılar.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ODALAR İLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Sabahın ilk saatlerinden itibaren deprem bölgesindeki odalar ile iletişime geçerek bölge halkının ihtiyaçlarını öğrendiklerini açıklayan Körfez Ticaret Odası başkanları genç girişimciler kurulu üyelerimizden akredite olan arkadaşlarımızda bölgeye deki kurtarma çalışmalarına katılmak için bekliyorlar bu süreçte oda olarak her türlü destekte bulunarak yaralarımızı birlikte saracağız dediler. Ayrıca Doğu Marmara bölgesinde bulunan odalar ile de bir toplantı yapıldığını tüm odaların birbiri ile sürekli irtibatta bulunacağını yapılacak yardımların ise TOBB bünyesinde depremzedeler ile paylaşılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817