KTO’DA BAYANLAR BİR ARAYA GELDİ

Oda Başkanı Sibel Moralı’nın ev sahipliğinde, oda personeli ve Mondomio Kafe Restoran sahibi Yıldız Adıgüzel tarafından organize edilen kahvaltılı buluşmaya Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, Körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can’ın eşi Şengül Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Semra Koşumcu, Körfez Belediye Meclis Üyesi Nilgün Solakoğlu, Pınar Uysal, oda Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu eşleri ile okul müdürleri ve daire amirleri katıldılar.

Kahvaltılı toplantının  açılış konuşmasını yapan Oda başkanı Sibel Moralı, “Modern ve çağdaş dünyanın oluşumunda önemli rol alan kadınlarımız hem kendi haklarını kazanmış, hem de ekonomik, siyasal, sosyal alanlarda güç kazanmışlardır. Ülkemizin kalkınmasında ve başarılarında önemli rol alan kadınlarımız her geçen gün daha çok varlıklarını hissettirmektedirler. Kadınlarımızın siyasi ve sosyal alandaki varlıklarını daha da çok arttırmalıdırlar. Dünya Kadınlar Günümüz kutlu  olsun” dedi.

Hülya Aksoy’da yaptığı konuşmasında kadınların toplum içinde ki önemine değindi ve Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Daha sonra birlikte kahvaltı yapan ilçenin bayanlarına, sohbet sonrasında da Fatoş Durak tarafından hazırlanan ve içinde sürprizlerin yer aldığı hediyeler sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817