banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KTO’DA YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Körfez Ticaret Odası Ocak Ayı Meclis toplantısı meclis başkanı Güngör AYHAN başkanlığında gerçekleştirildi

Körfez Ticaret Odası Ocak Ayı Meclis toplantısı meclis başkanı Güngör AYHAN başkanlığında gerçekleştirildi. Körfez Ticaret Odası meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI ay içinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Tüm uluslararası camia da, teröre karşı ortak duruş sergilemeli

Meclis konuşmasında Zeytindalı operasyonuna değinen MORALI ‘ Zeytin Dalı Harekâtı, evrensel hukuk ve BMGK terörle mücadele kararları ile BM Sözleşmesi’nde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmıştır. Suriye’nin toprak bütünlüğüne, egemenliğine ve siyasi birliğine saygı gösterilmektedir. Dolayısıyla bu harekât, meşrudur ve uluslararası hukuka uygundur. Herkes şunu artık görmelidir ki; masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalmamız beklenemez. İnanıyoruz ki Önceden terörün hâkim olduğu bu bölgede hayat normale dönecek barış ve huzur gelecek Yurtlarını terk etmek zorunda kalmış Suriyelilerin geri dönüşüne de zemin hazırlanmış olacak. Bu nedenle Türkiye’nin başlattığı her 2 harekât da, Suriyeli göçmenler ve mazlum durumdaki yerel halk tarafından desteklenmektedir. Tüm uluslararası camia da, teröre karşı ortak duruş sergilemeli ve evrensel insan haklarını bu bölgede hâkim kılma yönünde niyetlerini açık bir şekilde göstererek, ülkemize destek vermelidir. ‘’ Dedi.

Odamızın kalitesi resmi olarak tescillendi

 Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen denetim ile ilgili konuşan MORALI ‘’ Biliyorsunuz geçirdiğimiz Akreditasyon denetiminden başarıyla çıktık. Denetim sonunda Denetimimizi gerçekleştiren Şehnaz NALBANT Hanım Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne B sınıfından A sınıfına geçmemiz için rapor vereceğini açıklamıştı. Yani A sınfı olacağımız biliyorduk ancak resmi yazının gelmesini bekliyorduk. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen resmi yazı ile A sınıfı bir oda olduğumuz kesinleşmiş oldu. Ankara’da düzenlenecek olan törenle belgemizi almış olacağız. Tören programı henüz belli değil zaten netleştiğinde sizlerle de bunu paylaşmış olacağız ve tabi ki bu sevinci hep birlikte yaşayacağız.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826