banner2779
banner2752
banner2750

KTO’dan Kadın Ve Genç Girişimcilere Kredi Destekleri Bilgilendirme Semineri

Bu kapsamda son olarak Halk Bankası Körfez Şubesi ortaklığında genç ve kadın girişimciler yönelik olarak kredi destekleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

TOPLANTI ÖNCESİ KOKTEYLDE BULUŞTULAR

Halk bankası Körfez Şube yetkilileri tarafından yapılacak olan bilgilendirme toplantısı öncesi Körfez Ticaret Odası’nda düzenlenen kokteylde bir araya gelen kadın ve genç girişimciler hem birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldular hem de kartvizit alışverişinde bulundular.

GİRİŞİMCİ FİNANSMANLARI DETAYLI OLARAK ANLATILDI

Halk Bankası Körfez Şube Müdürü Alper Cem Berber ve Meryem Yıldız Yaşar’ın bilgilendirmeleri ile başlayan toplantı Girişimci finansmanları haricinde bankacılık hizmetleri hakkında da sorusu olan üyelerin soruları ile devam etti. Halk Bankası’nın girişimcileri yakından ilgilendiren Kadın girişimci, Genç girişimci, Tekno girişimci, Cesur girişimci, Halk girişimcisi ve Usta girişimci gibi ürünlerini tanıttığı bilgilendirme toplantısı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751