Kurtuluş Her Akşam Dolu

TERAVİH NAMAZINI HACI OSMAN MAHALLESİ’NDE KILDI

Yoğun geçen hafta sonunda teşkilat tarafından yapılan temayül yoklamasından da oldukça ümitli olan Kurtuluş, geçtiğimiz gün teravih namazını Hacı Osman Mahallesi’nde kıldı. Namaz sonrasında halkla buluşan ve cami cemaati ile sohbet eden aday adayı Muhammet Kurtuluş’un bu sohbeti sırasında bazı önemli isimler de yer aldı.

PARTİLİLER DE HAZIR OLDU

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, milletvekili aday adaylarından Ramazan Tuna ile meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da buluşmada hazır bulundu. Kurtuluş’un buradaki sohbetinin ardından hemşehrileri ile bir araya gelmek üzere Körfez Karadenizliler Derneği’ne geçtiler.

BULUT DA ZİYARETTEYDİ

Karadenizli hemşehrileri ile buluşması sırasında son derece samimi bir şekilde karşılanan Muhammet Kurtuluş, dernek başkanı Hasan Yacısı ile yönetimine ve Karadenizlilere ilgileri dolayısıyla teşekkür etti. Bu arada ziyaret sırasında milletvekili aday adaylarından Derince Belediyesi’nin eski başkanı Ali Haydar Bulut da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817