banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kurtuluş İlçe İlçe Geziyor

Saha çalışmalarını da aksatmayan Kurtuluş, AK Parti’nin ilçe başkanlıklarına yönelik yapılan ziyaretleri kapsamında Kandıra’da ilçe başkanı Erol Ölmez ve parti yöneticilerinin konuğu oldu.

KANDIRA’YA GİTTİ

İlçe yönetimine kendini tanıtan ve destek talebini ileten Kurtuluş, Kandıra’daki turu sırasında Pehlivan Yüksel ile Yüksel Yazıcı ile de bir araya geldi. Daha sonra ise Derince’ye geçen aday adayı muhammet Kurtuluş, burada belediye başkanı Zeki Aygün bir araya geldi. Bir süre kendisi ile sohbet etti.

ŞENER SÖĞÜT’E DE UĞRADI

Ardından Körfez turu yapan ve Yeniyalı Mahallesi’nde Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Körfez Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Narin Lahmacun Salonu’nu ziyaret etti. Daha sonra da Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e konuk olan Kurtuluş, kendisi ile bir süre sohbet etti ve seçim süreci ile ilgili karşılıklı değerlendirmede bulundu.

GEBZE VE DARICA TURU

İlçelerdeki belediye başkanları ile de sık sık bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’le buluşan Kurtuluş, Gebze’deki temasları sırasında AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile yönetiminin de konuğu oldu. Darıca’daki programı sırasında ise AK Parti İlçe Başkanı Av. Ufuk Akçay ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a konuk oldu.

SERİ ZİYARETLER YAPTI

Kurtuluş programı sırasında Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile yönetim kurullarına konuk olarak yine teşkilatlarından destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826