Kurtuluş, Trabzonlulara Konuk Oldu

Özellikel sivil toplum hayatında bulunan ve geniş bir çevrenin sevdiği Kurtuluş, önceki gün kent genelindeki Trabzonlular derneklerinin konuğu oldu.

AYAR EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Milletvekili aday adayı Muhammet Kurtuluş, bu kapsamda ilk olarak Kocaeli Trabzonlular Derneği yönetimi ile bir araya geldi. Dernek başkanı Dr. Fuat Ayar ile beraberindekilerle buluşan Kurtuluş, adaylık gerekçelerini kendileri ile paylaştı. Trabzonlular, aynı zamanda hemşehrileri olan Kurtuluş’a seçim sürecinde başarılar diledi.

OKUTAN EŞLİK ETTİ

AK Partili Kurtuluş, daha sonra Körfez Trabzonlular Derneği yönetimine konuk oldu. Büyük bir ilgi ile karşılaşan Kurtuluş’a ziyareti sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Nurettin Okutan da eşlik etti. Dernek başkanı Adem Akova ve yönetimi ile Trabzonluların son derece samimi bir şekilde karşıladığı Muhammet Kurtuluş’a hemşehrilerinin yakın ilgisi dikkat çekti. Ayrıca Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı da buluşmada hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817