Kutlu ve Büyük Zafer  Körfez’de Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin yeni yüzyılı öncesindeki en büyük ve önemli seçimi önceki gün yapıldı. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için vatandaşlar pazar günü sabah saatlerinden itibaren sandık başına giderek oylarını kullandılar. Sandıkların kapanması ve oyların sayılmasının ardından açıklanan sonuçlara göre mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üçüncü kez göreve seçildi ve devleti ekibi ile birlikte yönetme hakkını elde etti.

KÖRFEZ’DE BÜYÜK COŞKU

Sonuçların belli olması sonrasında AK Parti’nin en büyük kutlaması il başkanlığı önündeki alanda yapıldı. Alanı dolduran partililer ve Cumhur İttifakı’na bağlı partilerin destekçileri, zaferin sevincini doyasıya yaşadı. Ayrıca AK Parti’nin kutlamaları İzmit’in yanı sıra diğer 11 ilçede de gerçekleşti. En renkli kutlamalardan biri de Körfez ilçe de düzenlendi.

Özellikle ilçe başkanlığına Nurettin Okutan’ın getirilmesinin ardından büyük bir hareketliliğin yaşanmaya başlandığı, özellikle tüm mahallelerde yapılan çalışmalarla öne çıkan ilçe yönetiminin gayretli çabaları, ilçedeki Erdoğan’a olan desteğin 28 Mayıs seçimlerinde yüzde 50’nin çok üzerinde olmasını sağladı.

CUMHUR İTTİFAKI ALANDA

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı önünde toplanan Körfezliler, AK Partililer, Cumhur İttifakı partilerinin temsilcileri yaşanan sevince ortak oldular. Düzenlenen kutlamalara; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Yeniden Refah Partisi Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan diğer partilerin yöneticileri ile çok sayıda siyasi figür katıldı.

BAŞKAN OKUTAN “MİLLETİMİZ FERASET SAHİBİDİR”

Törende konuşan ilçe başkanı Nurettin Okutan, “Hepimiz çok zor bir süreçten geçtik. Teşkilatımızın tüm kademelerinin, Cumhur İttifakı partilerimizin sağladığı desteklerin farkındayız. Hepimiz büyük bir güç gösterisi eşliğinde, ülkemizin yarınları için en büyük seçimi yaptık. Milletimizin feraset sahibidir. Hepinize bizim bu coşkumuzu paylaştığınız için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

“5 YIL DAHA HİZMETE DEVAM”

Düzenlenen kutlamalar sırasında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Çok uzun bir maraton sonunda milletimiz bir kez daha ferasetini ortaya koydu, Türk ve İslam dünyasının lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a 5 yıllık daha hizmet etme imkanı verdi. Her zaman söyledik; milletimizle liderimizin arasını açmaya kimsenin gücü yetmez. Buna her şeyden önce bu millet izin vermez” dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT : “MİLLETİMİZ YAPILAN HİZMETLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI”

Konuşmasının devamında seçim sonuçlarının Türk milletine hayırlı uğurlu olmasını da dileyen Başkan Söğüt, “Bu seçim döneminde en sık kullandığımız sloganlardan birisi şuydu; ‘Öyle bir kazanacağız ki; hiç kimse kaybetmeyecek’ dedik. Çok şükür milletimiz de bu yönde bir destekle, geride kalan 21 yıl içinde yapılan büyük hizmetlerin karşılığını verdi. Bundan sonra daha büyük ve güçlü Türkiye için tüm unsurlarımızla birlikte çaba göstereceğiz. Gelecek hepimizin olacak” diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817