Lastik Sektörünün Öncüsü ÖZTÜRKLER OTO LASTİK

Körfez ilçede alanında adeta bir marka olan ve çok geniş bir müşteri portföyü bulunan Öztürk, yalnızca Körfez ve Kocaeli’den değil, aynı zamanda çevre kentlerden de çok sayıda özel müşterisine hizmet veriyor.

HER ALANDA HİZMET

Kuzey Mahallesi Bülbül Sokak No: 3 Körfez adresindeki iş yerinde sektörünün öncüsü olarak faaliyet gösteren Öztürkler Oto Lastik firmasının en önemli özelliklerinden birisi de lastik depo alanının çok geniş ve düzenli olması. Kaliteli hizmet anlayışı içinde müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla veren Serdar Öztürk, lastik işinin dışında farklı alanlarda da araç sahiplerine destek oluyor.

25 YILLIK TECRÜBE

Öztürkler Oto Lastik’te lastik değişiminin yanı sıra akü satışı ve sıfır jant imkanı sunuluyor. Bunun yanında tamir bakım ve yol yardım hizmetleri de 7 gün 24 saat şeklinde müşterilere veriliyor. 25 yıllık tecrübesini kaliteli hizmet anlayışı ile birleştiren Serdal Öztürk’ten yol yardım desteği almak için günün her saatinde 0.507 313 31 54 numaralı telefonun aranması yeterli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817