LEVENT ASAL İNTİHAR MI ETTİ?
 Körfez’de yaşanan ve şokla karşılanan Levent Asal’ın ölümüyle ilgili intihar bulguları güçlenmeye başladı. Polis adli tıp sonuçlarını beklerken her iki ihtimali de göz önünde bulundurarak soruşturmayı devam ettiriyor.

Alınan bilgilere göre, Levent Asal’ın olaydan 3 gün önce çoban Yaşar yaman tarafından aynı noktada görülmesi ve ellerini bağladığı plastik klipslerin işyerine ait olması bu ihtimali arttırıyor. Cesedi bulan Yaşar  Yaman, Levent Asal’ın kendisini görünce kaçtığını söylerken, daha sonra da aslılı olduğu ağacın yanında da rastladığını belirtti. Bu arada, şahsın ellerini iki adet klipsi birleştirip bağladığı ve ucunu uzun tutarak çekip bağlayab ileceği belirtiliyor. Plastik klipslerin Levent Asal’ın çalıştığı işyerinde de mevcut olması nedeniyle intihar bulgusu da güç kazanmaya başladı.

Polis, Levent Asal ölümünün intihar ve cinayet olasılığı da göz önünde alınarak devam ettiğini, asıl sonucun birkaç gün içinde gelmesi beklenen adli tıp sonucuyla kesinleşeceğini belirtiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817