banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Lokkalata Lokma görkemli  Açılışla hizmette

Mimar Sinan Mahallesi Dalbastı Sokak Numara 2’de hizmete açılan Lokkalata Lokma adlı iş yerinin açılışı görkemli oldu. Açılışa, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve konuklar katıldı.

Lokkalata Lokma’nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ali Can Kazgan’ın ilçeye yeni bir işletme ve tat kattığını söyledi. Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’da konuşmasında Kantin İşletmecileri Dernek Başkanı olan Ali Can Kazgan’ın ticarete de yeni katkılarda bulunduğunu söyleyerek, hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalardan sonra iş yeri açılış duasını Mahmudiye Camii İmamı Orhan Öz yaptı ve ardından protokolle birlikte konuklar kurdele kesimi yaptılar. Açılış sonrasında konuklara çikolata kaplı lokma ikramı yapılarak, ilçeye kazandırılan yeni tadın tanıtımı sağlandı.

Hizmete başlayan ve Ali Can Kazgan tarafından işletilecek olan Lokkalata Lokma’da, içi çikolata dolgulu, üzeri çikolata soslu kaplı ve sade lokma çeşitleri sunulacak. Lokkalata Lokma’da, künefe, pasta çeşitleri, fast food, pizza sunumu da yapılacak. Sıcak ve soğuk içeceklerin de yer alacağı iş yeri, yan tarafta yer alan ve yine Ali Can Kazgan'a ait olan Ortaköy Kumpircisi ile birlikte ilçe halkına hem tatlı, hem de kumpir ve waffle çeşitleri ile ayrı bir tat olarak hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826