Marka Turnuva Bugün Başlıyor

Turnuva dolayısıyla Körfez’de adeta yıldız sağanağı yaşanacak.

ŞAMDAN VE ALAGAŞ GELİYOR

Öte yandan düzenlenecek turnuvanın açılış törenine 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda ikinci olarak ülkemize ilk kez bu alanda derece kazandıran Kocaelili karateci Eray Şamdan ile aynı branşta geçmişte kazandığı büyük başarılar ve şampiyonluklarla bayrağımızı göndere çektiren Haldun Alagaş ve MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu da törene katılanlar arasında yer alacak.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Ayrıca spor camiasının yakından tanıdığı, Kocaelispor’da da farklı dönemlerde görev yapan teknik direktörler Güvenç Kurtar, Erhan Altın, yine Yeşil Siyahlı formayı terleten eski futbolculardan Osman Çakır, Evren Turhan, Faruk Yiğit, Kaan Dobra, Tayfur Havutçu, Ahmet Dursun, Soner Boz, Engin Öztonga, Orhan Kaynak, Toprak Kırtoğlu, Tuncay Akgün ve Mehmet Akdemir de açılış töreninde hazır bulunacak.

GAZETECİLER BU KEZ SAHADA TER DÖKECEK

Basın mensupları ile şöhretler karmasının oynayacağı iki ayrı özel maçın ardından turnuvanın ilk maçı oynanacak. Saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada Vefa İnşaat ile Eti Group takımları karşı karşıya gelecek. Ardından Özel Kumlu Eğitim Kurumları – Mavi Nokta Motors takımları ter dökecek. Turnuvanın tüm karşılaşmaları Brunga Tesisleri yanında bulunan Körfez Belediyesi Spor Akademisi Tesisleri’nde oynanacak.

İLK GÜN PROGRAMI

19.00 Kocaeli basını gösteri maçı

20.00 Şöhretler maçı

21.00 Vefa İnşaat – Eti Group (Açılış maçı)

22.00 Kumlu Eğitim Kurumları – Mavi Nokta Motors

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817