banner2779
banner2752
banner2750

MECLİSTE 2 İYİ PARTİ ÜYESİ

İYİ Parti'ye geçen Körfez Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Fevzi Cambaz’ın ardından, İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran’dan alınan bilgiye göre daha önce MHP’den istifa ederek bağımsız konumda bulunan Orhan Kansoy’da üye oldu.

Orhan Kansoy’un ağır hasta olan yakını nedeniyle Ankara’da olduğu ve bu nedenle de açılışa katılamadığı ama rozetinin hazır olduğu belirtildi.

 Bu katılımla İYİ Parti’nin Körfez Belediyesi’nde meclis üyesi sayısı 2’ye yükseldi.

CHP’li Fevzi Cambaz’ın Meral Akşener’in partisine katılmasıyla, mecliste koltuk bulan İYİ Parti, seçim döneminde MHP’den meclis üyesi seçilen ve daha sonra partisinden ayrılarak bağımsız kalan Orhan Kansoy’u da saflarına kattı. Bağımsız meclis üyesi Orhan Kansoy’un rozet töreni önümüzdeki günlerde yapılacak.

Birliği bozmayacak

Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, katılımının meclisteki dengeyi bozmayacağını ve hizmet süresi bitene kadar CHP’li üye olamaya devam edeceğini ifade ederek, ‘’B u kararı verdikten sonra arkadaşlarımla ve ilçe başkanıyla görüştüm. Meclisteki konumumda değişiklik olmayacak. Hizmet süresi dolana kadar arkadaşlarımla birlikte hareket edecek ve çalışacağım’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751