banner2779
banner2752
banner2750

MEZARLIK ÇALIŞANLARI KÖRFEZ'DE BULUŞTU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan ve her ay bir ilçede gerçekleştirilen buluşma, son olarak Körfez’de gerçekleştirildi. Tütünçiftlik sahildeki Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmaya; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürü Zafer Sevil, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Şenol Çakır ve mezarlık çalışanları katıldı.

ALANLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Hep birlikte yenilen yemek sonrasında Kocaeli genelinde yürütülen çalışmalar ve daha iyi hizmet verme noktasında atılacak adımlar masaya yatırıldı. Ayrıca Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve Mezarlıklar Şube Müdürü Zafer Sevil, Körfez’deki mezarlık alanlarının durumu ve İlimtepe’de yapımına başlanan yeni hizmet binası konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Yenilen yemek ve değerlendirmeler sonrasında günün anısına Körfez Belediyesi tarafından tüm personele çeşitli hediyeler takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751