MHP, Bir İrtibat Bürosu da Yavuz Sultan Selim’de Açıldı

Esnaf ziyaretleri yapan ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesindeki çalışmalarını sıklaştırdı.

BU KEZ YAVUZ SULTAN

SELİM’DE AÇILIŞ YAPILDI

Mahalle bazlı olarak programlarına ağırlık veren ve bölgelerdeki seçim irtibat bürolarını tek tek hizmete alan MHP Körfez İlçe Teşkilatında bu kez tören Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde gerçekleşti. Düzenlenen törende konuşan ilçe başkanı Doğan Bekiroğlu, teşkilatlar olarak 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını dile getirdi.

“BİZE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Körfez ilçenin her mahallesinde büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacaklarını kaydeden başkan Bekiroğlu, “Ülkemiz ve bekamız için tarihi öneme sahip bir seçim sürecindeyiz. Bu dönemde bizler tercihimizi milletimizden ve devletimizden yana kullanacağız. Hepimize bu dönemde çok büyük görevler düşüyor. Çok çalışacağız. Kapısını çalmadığımız ev bırakmayacağız. Elini sıkmadığımız bir tek vatandaş bırakmadan özveri ile çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817