MHP Kocaeli'de SKM Başkanı Belli Oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli’de seçime yönelik hazırlıklarına devam ediyor. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bugün İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı’nın Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Semih Türeyen'in atandığını açıkladı.

"BAŞARILAR DİLİYORUZ"

İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı’nın atandığını açıklayan MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına; Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Av.Semih Türeyen atanmıştır. Başkanımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

AV. SEMİH TÜREYEN KİMDİR?

1983 Kırıkkale doğumlu.

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu.

Yerel Yönetimler Kamu İşverenler Sendikası bünyesinde hukuk müşavirliği yaptı.

2008 yılında 323. Dönem Yedek Subay olarak askerlik görevini Bitlis ili Adilcevaz ilçesinde Askerlik Şubesi Başkanı olarak yerine getirdi. 2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisi üyesi oldu.

2010 yılından 2021 yılına dek Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığı bünyesinde Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, İzmit İlçe 1. Ve 2. Bölge İlçe Seçim Kurulu üyeliği yaptı.

Temmuz 2021 tarihinden bu yana Millliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığında Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İl Seçim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır. Halen serbest avukatlık, arabuluculuk ve bilirkişilik yapmakta ve İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde ikinci üniversite (lisans) eğitimine devam etmekte ve ileri seviyede İngilizce bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817