MHP KÖRFEZ'DE HAREKET VAR

Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, bir yandan ziyaretçi ve üye kabulü yaparken, diğer taraftan da ziyaretlere katılıp, çalışmalarını anlatıyor.

Gürsu, ilk olarak bir süre önce görev teslimi yapılan Körfez Amasyalılar Derneği’ni ziyaret ederek dernek Başkanı olan Ahmet Çınar’ı ziyaret etti. Ziyarette dernek yönetimine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Daha sonra Zeki Gürsu, ziyaretine gelen CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetimini teşkilatta ağırladı. İki tecrübeli siyasetçi ülke ve ilçe gündemi hakkında sohbet ederek, seçim çalışmaları hakkında konuştular.

Gürsu, günün sonunda da partiye katılım yapan yeni üyeleri kabul ederek, üye formlarını imzaladı ve rozetlerini taktı.

Yoğun bir şekilde çalışan Zerki Gürsu, akşam saatlerinde de ilçe başkanları toplantısına katılarak Ankara’ya hareket edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817