MHP KÖRFEZ ŞEHİDİ İÇİN MEVLİD OKUTTU
 MHP Körfez İlçe Yönetimi, İstanbul’daki olaylarda öldürülen Cengiz Akyıldız ve bütün şehitler için mevlit okuttu.

Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde seçim merkezinde düzenlenen mevlit proğramına İlçe Başkanı Zeki Gürsu, belediye Başkan adayı Salih Şirin , belediye meclis üyesi adayları ve kalabalık partili grup ile mahalle sakinleri katıldılar. Mevlit proğramında Kur’an okundu ve olaylarda ölen Cengiz Akyıldız anıldı. Daha sonra katılanlara etli pilav ikram edildi.

Kurnazlık yapmasınlar

 Mevlit proğramında açıklama yapan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, partililere teşekkür ettikten sonra, ‘’Olaylar sonrasında sokağa çıkmadığınız için teşekkür ederim. Bunları yapanı da, yaptıranı da biliyoruz ve hesabını soracağız. Kurnazlık yapmasınlar, seçim meydanlarında ve sandıkta onlardan günü gelince hesap soracağız. Buradan kimse evine gitmiyor. Her kes seçim bölgelerine dağılacak ve daha hırslı olarak çalışmalara devam edecek’’ dedi.

Yeni aday

MHP Körfez’de, Mevlit proğramı sonrasında bir de belediye meclis üyeliği aday kabulü yapıldı. Dosyasını tamamlayan Hasan Koçtepe adaylığını açıkladı. Dosyasını Zeki Gürsu’ya teslim eden Koçtepe, tüm gücüyle partisi için çalışacağını söyledi.

MHP’nin yeni adayı Metin Koçtepe, 1963 Sivas doğumlu, evli ve 3 çocuk babası. Makine Bakım ve Onarım çevre düzenlemesi görevi yapan ve emekli olan Koçtepe Körfez’de oturuyor.

MHP Körfez, 2 Şubat Pazar günü de Hacı Osman Mahallesi’nde saat 13.00’te seçim merkezi ve aday açıklaması yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817