MHP, Körfez’de İlk İrtibat Bürosunu Açtı

Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz gün genel seçimler öncesindeki ilk irtibat bürosunu açtı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

MHP’nin Esentepe Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılışına partililer büyük ilgi gösterdi. MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ile yönetiminin ev sahipliğindeki irtibat bürosunun açılışına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Cumhur İttifakı partilerinin yöneticileri ve destekçileri katıldı.

“İKTİDAR ATEŞİNİ YAKTIK”

Törende konuşan ilçe başkanı Doğan Bekiroğlu, “Teşkilat olarak Esentepe Seçim İrtibat Büromuzun açılışını dualar ile hayırlısı ile yaptık. Cumhur İttifakının başarısının ilk meşalesini Esentepede yaktık. İnşallah tüm mahallelerimizde seçim bürolarımızı en yakın zamanda açacağız” dedi.

SÖĞÜT’TEN İDDİALI MESAJ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise törende yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı olarak tarihin en önemli seçimine gireceklerini, 14 Mayıs sürecinden de yine zaferle ayrılacaklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçileceğine inandıklarını dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından büronun açılışı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817