MHP’li Bekiroğlu’na Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Bekiroğlu, dün de AK Partili bir heyet ile ilçenin tanınmış iki simasını makamında kabul etti.

KALABALIK GİTTİLER

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk ve AK Parti Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İlbey Doğan, Beyaz Otomotiv ve Gayrimenkul firmasının sahibi Olgay Yazır ile ilçenin kanaat önderlerinden İsa Yıldırım, MHP’li yeni başkan Doğan Bekiroğlu’nu ziyaret ederek, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.

ÖZTÜRK’TEN ZAFER MESAJI!

Buluşma sırasında konuşan AK Parti İl yöneticisi Fehmi Öztürk, “Cumhur İttifakı olarak ülke tarihinin en önemli sınavına hazırlanıyoruz. 14 Mayıs’taki cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde, geçen 21 yılda yapılah büyük hizmetlerin devamı için milletimizin teveccühü ile bir kez daha Cumhur İttifakı’ndan yana olacaktır” dedi ve Bekiroğlu’nu atandığı görevi dolayısıyla tebrik etti.

BEKİROĞLU MEMNUN KALDI

Konukları ile yakından ilgilenen MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ise, “Ziyaretiniz ve destek mesajlarınız için teşekkür ederim. İnşallah güzel bir seçim dönemi geçireceğiz ve Cumhur İttifakı’nın zaferini milletimizle bir kez daha kutlayacağız” dedi. Körfezli esnaf Olgay Yazır ile kanaat önderi İsa Yıldırım da Bekiroğlu’nu ilçe başkanlığına atanması dolayısıyla kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817