banner2779
banner2752
banner2750

Millet Kıraathanesi’nde Son Dokunuşlar

Derince’de Hizmete Giriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel önem verdiği “Millet Kıraathanesi” projesi Derince’de hayata geçiyor. Gönül belediyeciliği şiarıyla yola çıkan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün seçim vaatleri arasında da yer alan projenin tamamlanmasıyla birlikte Derinceliler, Millet Kıraathanesi’ne kavuşmuş olacak. Deniz Mahallesi’nde yer alan iki katlı Tarihi Gar Binası’nda hizmet verecek olan Millet Kıraathanesi’nde 4 bin 500 kitaplık bir kütüphane bulunacak.

Başkan Aygün’den İnceleme

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün beraberinde Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ile birlikte artık son düzenlemelerin yapıldığı ve yakın zamanda hizmete girecek olan Millet Kıraathanesi’nde incelemelerde bulundu. Kitap kültürünü yaygınlaştırmak ve okumayı teşvik etmek amacıyla başlatılan projenin Derince’de hayat bulacağını belirten Başkan Aygün, “İnanıyorum ki Millet Kıraathanemiz sessiz, sakin ortamı ile kitapseverlerin uğrak noktası olacak. Vatandaşlarımız burada çaylarını yudumlayarak kitap okumanın keyfini yaşayacak. Millet Kıraathanemiz Derince'mize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751