Milletvekili Katırcıoğlu'ndan Başkan Turan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetim kurulu ile birlikte gerçekleşen ziyaret sırasında yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde ilçemizin yatırım ve hizmetlerden en güzel şekilde nasibini alacağını ve şehrimize değer katacaklarını söyleyen Milletvekili Katırcıoğlu, “Başkanlık görevini layıkıyla en iyi şekilde yapacağına inandığım Başkanımız, önümüzdeki 5 yıl içerisinde gönül belediyeciliğini en mükemmel şekilde tesis edecektir. Başkanımıza görevinde başarılar diliyor, yapacağı hizmet ve çalışmalarda kendisine muvaffakiyetler diliyorum.Gönül Belediyeciliği destanını hep birlikte yazacağız” şeklinde konuştu.

Kandıra’yı her alanda en iyi noktaya taşımak adına canla başla çalışacaklarını ifade eden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, milletvekillerimizin desteğiyle vatandaşlarımıza hak ettiği en güzel hizmetleri sağlayacaklarını ifade ederek,'' Milletimizin bize vermiş olduğu emanetin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu sorumluluğun son derece farkındayız. Kıymetli Kandıralı hemşehrilerimize hizmet götürmek, onların beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışacağız. Her şeyden önce milletimizin mutluluğunu, huzurunu ve refahını sağlamayı amaçlıyoruz. Kocaeli Milletvekillimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kandıra Ak Parti İlçe Başkanımız Erol Ölmez, Halkla İlişkiler Birim Başkanımız Rıdvan Elmas ve Kandıra Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkan Vekili Merve Korkmaz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek ilçemizi kalkındıracağız.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817