Milliyetçi Hareket Partisi’nde Beklenen Gelişme…

Gürsu’nun yerine eski il başkanlarından Aydın Ünlü’nün yardımcılarından Doğan Bekiroğlu atandı. Bekiroğlu’nun en kısa sürede yönetimini genel merkeze sunacağı belirtildi.

BAŞİSKELE’DE ATAMA

Konu hakkında MHP Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve istifasını sunan Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın Genel Merkezimiz tarafından görevden alınmıştır. Genel Merkezimiz tarafından Körfez İlçe Başkanlığımıza Doğan Bekiroğlu ve Başiskele İlçe Başkanlığımıza da Şahin Kaya atanmıştır. Kendilerine başarılar dileriz”.

Gürsu’dan Teşkilata Sağduyu Çağrısı!

MHP’de Körfez İlçe Başkanlığı görevini yürütürken genel merkez tarafından önceki gün görevden alınan Zeki Gürsu, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Alınan kararla ilgili değerlendirme yapan eski Başkan Gürsu, genel merkezin kararına rağmen teşkilatının hizmetinde olmaya devam edeceğini dile getirdi.

“YÖNETİM GÖREVDEN ALINDI”

Teşkilat mensuplarına ve kendisini sevenlere “Fitne ve fesada düşmeyin” telkinin de bulunan Gürsu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli ülküdaşlarım, bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, genel merkezimizin talimatları doğrultusunda görevden alınmıştır. Benimle birlikte görev yapan dava arkadaşlarıma, hanım efendilere teşekkürü bir borç bilirim.

“YAPRAĞIN AKIBETİNİ RÜZGAR TAYİN EDER”

İlçe başkanlığına ataması yapılan Av. Doğan Bekiroğlu kardeşime başarılar dilerim, her daim Körfez İlçe Teşkilatımızın başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hiç kimseden teşkilatımızı zaafa düşürecek bir kelime bir yorum yapmamanızı, fitneye fesada düşmemenizi istiyorum. Şimdi Körfez için birlik ve beraberlik zamanıdır. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Dalından düşen yaprağın akıbetini rüzgar tayin eder... Cenabı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817