MİNİK KALPLER SEVGİ DOLU MEKTUPLARINI İLETTİLER

Tüm ülkede olduğu gibi Körfez’de de Afrin Zeytin Dalı Hareketi’ne katılan askerlere karşı sevgi ve minnet duyguları özellikle okullarda minik öğrencilerin kalbinde ayrı bir yer buldu.

Bunun göstergesi olarak bazı okullarda askerlere atkı, kep, eldiven örülürken, bazı okullarda da öğrenciler harçlıklarını toplayarak Mehmetçik Vakfı’na yolladılar.

Bu okullardan olan Körfez Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu’nun minik öğrencileri de toplanan 3 bin 400 lirayı Vakfa yatırıp, makbuzunu ve öğrenciler tarafından askerlere yazılan sevgi, minnet dolu mektuplarını teslim ettiler.

Okul Müdürü Sedat Dönmez, Müdür yardımcıları ve Okul Aile Birliği Yönetimi, öğrencilerle birlikte Körfez İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na giderek, Yüzbaşı Fikret Çetin Kale’ye mektupları teslim ettiler. Miniklerin bu örnek davranışı askerleri de duygulandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817