MİNİKLERDEN  KO-MEK’E ANLAMLI ZİYARET

Kurulduğu günden itibaren 326 farklı branşta yarım milyonu aşkın kursiyere verdiği meslek ve sanat kursları ile Halk Üniversitesi ünvanlını alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarına ziyaretler devam ediyor. Meslek ve sanat eğitimlerine yeni dönemde de tüm hızıyla devam eden KO-MEK’i, bu kez Derince Yunus Emre İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencileri meslek tanıtımı etkinliği kapsamında ziyaret etti. Yenikent KO-MEK Kurs Merkezini ziyaret eden 52 öğrenci gün boyunca farklı branşlar hakkında bilgi alarak yapılan uygulamalarla gönüllerince eğlendi.

İLK KEZ KENDİLERİ İÇİN PASTA YAPTILAR

Öğretmenler ve kurs yöneticileri eşliğinde kurs merkezini gezen minikler ilk önce giyim sınıfını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Zaman zaman uygulama da yapan öğrenciler oldukça neşeli anlar yaşadı. Daha sonra takı tasarımı, pastacılık, mefruşat, piko ve ofis programları kullanım branşları sınıflarını gezerek branşlar hakkında detaylı bilgi aldılar. İğne oyası ve pastacılık branşını oldukça beğenen çocuklar kursiyerlerle birlikte dikiş dikti, pasta yaptı. Pastacılık branşında gönüllerince eğlenen çocuklar daha sonra Usta Öğreticiler eşliğinde yaptıkları pastaları yiyerek günün ödülünü almış oldular.

KAYIT İÇİN GEÇ KALMAYIN

Kursiyer kayıtlarının devam ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında eğitimler 42 kurs merkezinde aralıksız devam ediyor. Sizde KO-MEK ailesinde yerinizi almak için www.komek.org adresinden online olarak kaydınızı yaptırarak kısa sürede istediğiniz branşta eğitim almaya başlayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817