banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Deprem bölgesinde çok sayıda enkazın olduğu bildirilirken, yaşamını yitiren insan sayısı ise 3 bin 549’a yükseldi. Bu arada ilimizden de vatandaşlar, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları deprem bölgesine yardım yapma yarışına girdiler.

BAŞKAN’DAN BİR TALİMAT DAHA

AFAD organizasyonunda yapılan yardımlar arasında Körfez Belediyesi de öne çıkan kurumlardan biri oldu. Ayni ve nakdi yardımların merkezi haline gelen Körfez Belediyesi, toplanan yardım malzemelerini bölgeye ulaştırmak için çaba içine girdiler. Bu arada belediye başkanı Şener Söğüt, deprem bölgesine destek olunması için ekibine bir talimat daha verdi.

MOBİL ARAÇ HATAY’DA

Buna göre belediye iştiraklerinden Nazende Kafe & Restoran bünyesinde kullanılan Mobil Nazende aracı, deprem bölgesine gönderildi. Bölgeye ulaşan mobil yemek aracı; deprem bölgesindeki vatandaşlara sıcak yemek, sıcak çay ve sıcak ekmek servisi yapacak. Mobil aracın ve belediye personelinin Hatay’da görev alacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826