MUHTAR FİDE YETİŞTİRİP DAĞITIYOR

Köy muhtarlarına örnek olması beklenen uygulamayla, Muhtar Kazım Elmas bölgede ki çam kozalaklarından elde ettiği tohumları toprağa dikerek, yeni fideler yetiştiriyor.

Bu fideleri küçük pet şişeler içinde saklayan ve toprağa dikilecek hale getiren Kazım Elmas, daha sonra da muhtarlığa gelen ve bahçesi olan mahalle sakinlerine bunları hediye ediyor.

Ağaçlandırmaya teşvik

Körfez İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, bu hareketi ile bölgede ki ağaçlandırmaya katkıda bulunmayı hedeflediğini belirterek, ‘’Muhtarlığa gelen bahçe sahibi vatandaşlara bu hazır fideleri hediye ediyorum. Bu insanların hoşuna gidiyor ve götürüp toprağa dikiyorlar. Bu sayede bahçe kuranlar dahi oldu. Bölgemiz ormanlık olmaya müsait geniş arazilerle dolu ve ülke olarak yeşile, ormana ihtiyacımız var’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817