banner2779
banner2752
banner2750

Muhteşemsin Körfez

AK Parti, Körfez İlçe SKM başkanlığı  tarafından düzenlenen büyük miting, yaklaşık 2 bin kişinin katılımı ile gerçekleşti.

İNSAN SELİ YAŞANDI

Düzenlenen mitinge; AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, eski belediye başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, AK Parti il Yöneticilerinden Fehmi Öztürk, STK başkanları ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.

Törende konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, “Bu gün böylesine büyük bir coşku ile yanımızda olmanız aslında 14 Mayıs’ta da nasıl bir tablonun ortaya çıkacağını özetliyor” dedi ve AK Parti iktidarları döneminde yapılan çalışmaları anlattı. Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise “Bugün burada görüyoruz ki, bütün bir Kocaeli gibi Körfez ilçemiz de kararını vermiş ve Türkiye’yi aydınlık yarınlar için AK ellere emanet edecek” açıklamasında bulundu.

ALP VE DÖNMEZ’E TEŞEKKÜR

Gecenin final konuşmasını ise milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu yaptı. Geride kalan 21 yıl boyunca AK Parti döneminde yapılan hizmetlerden söz eden Katırcıoğlu, “Körfez bugün muhteşem. İşte Mimar Sinan Mahallesi gibi muhalefetin en çok güvendiği bir yerde bile böylesine büyük bir coşku ile milletimiz birlik ve beraberlik örneğini sergiliyorsa Körfez’de de, Kocaeli’de de, Türkiye’de de bu iş bitmiştir” dedi ve coşkulu kalabalığı selamladı. Programa katılan protokol mensupları, mahalle başkanı Erdem Alp ve kadın kolları başkanı Figen Dönmez ile yönetimlerini büyük organizasyon nedeniyle teşekkür etti.

3 GÜNDE 200 YENİ ÜYE

Öte yandan AK Parti’nin Mimar Sinan Mahallesi’ndeki yönetiminin geride kalan 3 günlük dönemde, bölgelerinden yaklaşık 200 kişiyi partilerine üye yaptıkları öğrenildi. Mahalle halkının desteğinin devam edeceği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751