Nazende’de Ramazan Bir Başka Güzel!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün en özel çalışmaları arasında yer alan, kaliteli hizmetin en uygun şartlarda vatandaşlara hizmet olarak sunulduğu, sadece Körfez ilçenin değil, aynı zamanda çevre ilçe ve yakın şehirlerden de insanların en uğrak mekanları arasına giren Nazende Kafe & Restoran, Ramazan ayında da yine birbirinden güzel lezzetleri vatandaşlara sunuyor.

RAMAZAN MENÜSÜ FİYATLARI

Ramazan ayında adeta tüm masa ve sandalyelerin dolu olduğu, önceden rezervasyon yaptırmanın ise aşırı talep ve yoğunluk nedeniyle çok zorlaştığı mekanda Ramazan ayına özel menüler hazırlandı. Buna göre Pilavlı Kavurma Menüsü 189 TL, Sebzeli Piliç Topkapı menü 169 TL ve Çocuk Menüsü de 129 TL’den satışa sunuluyor.

ÇIRPAN VE GÜNEY’İN BÜYÜK ÇABALARI VAR

Bu arada Nazende’nin bu kadar çok rağbet görmesinin en önemli nedenlerinden biri kurumun son derece profesyonel bir şekilde yönetiliyor olması. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’ın koordine ettiği ve sürecin en ideal şekilde çalışmaları idame ettiği Nazende Kafe & Restoran’ın bu noktaya gelmesinde genel müdür Ömer Güney’in de emekleri var.

NAZENDE ARTIK KURUMSAL BİR ŞİRKET

Vatandaşlara en uygun şartlarda ikramların Ramazan ayında da sunulması için büyük çaba gösteren Çırpan ve Güney, çalışmaları ile Nazende’nin kurumsal bir yapı haline gelmesi için büyük çaba gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817