Niyet Hayır Akibet Hayır

Çok özel bir kurum haline gelmişler…

İsminde bile “Vefa” var… Çünkü Körfez halkına, Körfezli çocuklara karşı vefa duygusu ile hareket ediyorlar.

Bu yüzden adları; Körfez Vefa Spor Kulübü olmuş…

Misafir ettiler bizi. Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni, sevgili kardeşim Mehmet Özmen ile birlikte kulübe konuk olduk.

Bu özel buluşmada kulübü daha yakından tanıma, yapmak istedikleri güzel şeyleri fark etme ve başarılarına şahit olma imkanı bulduk.

Kulüp başkanı olan sevgili genç dostum Muhammed Emin Kılıç, kulübün Asbaşkanı olan Muhammed Durmuş kardeşim ve kulübün baş antrenörü Faruk Demir hocamla güzel, seviyeli ve keyifli bir sohbete tutuştuk.

Sohbetimizin keyfine diyecek yoktu. Özel bir buluşmaydı diyebilirim. Aslında burada sözü kulübün genç ve başarılı başkanı Muhammed Emin Kılıç’a bırakmak lazım:

“Bizim amacımız belli; örnek bir kulüp yapısı oluşturmak. Standart kalıpların dışına çıkmış, gençlik aşkı ve şuuru ile hareket ederek, Körfez ilçemize yeni bir hevesle yola çıktık. Amacımız yalnızca sportif alanda faaliyet gösteren bir kulüp olmak değil, aynı zamanda dini ve sosyal terbiye kapsamında geniş çaplı düşünüyoruz her şeyi.

Burada tamamen ücretsiz eğitim veriyoruz. Sonuçta bir kamu hizmeti veriyoruz. Konusunda uzman bir antrenörümüz var. Faruk hocamız hem çocuklarımızla yakından ilgileniyor hem de onların başarılı bir sporcu olabilmeleri için büyük çaba gösteriyor. Kendisine her hizmeti için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda asbaşkanımız Muhammed Durmuş da bu yükü birlikte omuzladığımız kardeşimiz.

Biz bu yola çıkarken her anlamda dolu bir gençlik hedefimizi ortaya koymuştuk. Yoksa kuru kuruya bir gençlik yetişecekse bunun kimseye bir faydası olmaz. Bizimle birlikte olan yavrularımız, gençlerimiz maddi ve manevi anlamda gelişecekler. Biz kulübümüzün yönetimi ve kurucuları olarak bunun olması için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapacağız”…

Meselemiz aslında bu kadar kısa şekilde açıklanmamalı. Fakat sonuçta ne kadar uzatırsak olay o kadar mecrasından çıkıyor. Genel hatları ile mesele bakacak olursak; hem sevgili başkan Muhammed Emin, hem Muhammed Durmuş ve hem de yönetim kurulu ile antrenör kadrosu anladığım kadarıyla ne yapmak istediğini çok iyi biliyor. Amaçlarının gençliğe ve geleceğimize neler kazandıracağının farkındalar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Vefa Spor Kulübü, bana göre büyük bir gençlik ve gelecek hareketidir. Emeği geçenlere teşekkür hepimiz için borçtur..

Şahsi olarak minnettarım. Kendilerinin samimiyetine ve her türlü desteği hak ettiklerine inanıyorum…

Bu arada, unutmadan…

Yaptığımız ziyaret sırasında sevgili başkan Muhammed Emin ve yönetiminin bir de sürprizi ile karşılaştık. Bizim için hazırlanmış olan ve sırt bölümünde benim ve Mehmet Özmen kardeşimin isimlerimizin yazılı olduğu formalar gerçekten çok ince bir düşünce… Bu hassasiyetleri ve verdiği değer dolayısıyla ayrıca teşekkür ederim…

Böyle kulüplerimizin sayısını artırmak lazım.

Niyet hayır, akibet hayır demişler

Allah işlerini kolay kılsın inşaallah...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817