banner2779
banner2752
banner2750

Nuri Tabanlı'dan KOGİAD'a ziyaret

Körfez İlçemizde ve Kocaeli’ de Büyük bir kesim tarafından tanınan işadamı Nuri Tabanlı Körfez Genç ve Girişimci İşadamları Derneği Kögiad’ a ziyaret yaptı.

 

Körfez İlçemizde ve Kocaeli Büyük bir kesim tarafından tanınan işadamı Nuri Tabanlı Körfez Genç ve Girişimci İşadamları Derneği Kögiad’ a ziyaret yaptı.

 

Kögiad’ın yeni dernek lokali olan Tabanlı İş Merkezinin de sahibi olan Nuri Tabanlı yeni kiracılarına hoş geldin ziyaretinde bulunarak Başkan Haydar Alkan’a ve Yönetim Kuruluna Hayırlı olsun dedi. Yapılan ziyarette Kögiad Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mitat Atalay İlker Kızılkaya Zahir Yıldız ve üye Yunus Coşkun Tabanlı’ yı kapıda karşıladılar. Başkan Alkan’ın makamında gerçekleşen ziyarette Kögiad yönetim kurulu Başkanı ve üyeleri Nuri Tabanlı ile tanışma imkânı buldular.

 

Ziyarette Tecrübeli İşadamı Nuri Tabanlı kapıda kendisini karşılayan Genç Girişimci İşadamlarına teşekkür etti. Tabanlı yaptığı konuşmada Körfez ilçenin geçmişi ile bilgiler verdi. Sivil Toplum örgütlerinin siyasete kesinlikle alet olmamalarını siyaset içinde etkin faal bireyleri olabileceğini bu tür derneklerde siyasetin her kesiminden insanların olabileceğini bununda birlik ve beraberliğin gelişmesine büyük yarar sağlayacağını ifade etti. Geçmişte yaşadığı siyaset ve iş hayatı ile ilgili bilgiler verdi.

 

Tabanlı Genç işadamlarına Her şeyden önce Dürüst olun dedi İş hayatında dürüstlüğün çok önemli olduğunu ifade etti. Doğruluktan kesinlikle ayrılmayın dürüst olanlar her zaman kazanırlar arkanızdan size dua edecek işlerde bulunun, hedefiniz olsun hedefi olmayan kişilerin ve kurumların sonu olmadan kaybolduğunu söyledi. Her konu hakkında konuya çok hâkim olsanız bile büyüklerinizle ve arkadaşlarınızla devamlı istişare yapınız dedi.

Ziyaretin sonunda Nuri Tabanlı Kögiad Yönetim Kurulu üyelerine sabırla kendisini dinledikleri için teşekkür ederek iş hayatlarında başarılar diledi.

 

Başkan Haydar Alkan’da yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Nuri Tabanlı’ ya teşekkür etti. Alkan KÖGİAD olarak Körfez ilçemize damga vurmuş herkesim tarafından tanınan başarılı iş adamlarını davet edip onlarla söyleyişi yapmayı düşündüğümüz bir projemiz vardı. Bu projeye de bizleri ziyaret eden Nuri Tabanlı ile başlamış olduk dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
köksal söğüt 11 yıl önce

sahtekarın teki

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751