Nusret Acur: Umutsuzluk Yok, Çalışmaya Devam!

Nusret Acur, açıklamasında şunları kaydetti: "Bizler Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde yola çıkarken, milletimize bir söz verdik. O söz de, kulağımız her zaman milletimizi vereceğimizdi. Genel Başkanımız daha seçim yokken şehir şehir dolaşıp halkın sorunlarını milletin kürsüsüne taşırken, bizler kendi kentlerimizde halkımız dinleyip çözüm önerilerimizi sıralarken, önceliğimiz sadece milletti. 28 Mayıs seçimlerinde de milletimizin iradesi sandıkta karşılık bulmuştur. Tüm seçmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kuşkusuz ki hem 14 Mayıs hem de 28 Mayıs seçimlerinin sonuçlarına dönük kendimiz sorgulayacağımız, hatalarımızın, eksiklerimizin ne olduğuna dönük istişarelerimizi kendi içimizde yapacağız. Bizler bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da milletimiz ne derse onu yapacağız. İYİ Parti’nin yönünü ve duruşunu her zaman olduğu gibi aziz milletimiz belirleyecektir.

Bizler İYİ Parti olarak bir seçim mağlubiyetini görmekle birlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın artık oylarının artmadığını, milletimizin iktidara da mesaj verdiğini fark etmekteyiz. Bu sebeple de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim’ sözlerinden yola çıkarak milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi: ‘Millet iradesinin üstünde hiçbir irade yoktur. Milletimiz söyleyeceğini söyledi. Bize düşen de bu mesajı anlamak ve gereğini yapmaktır. Ayrıca milletimizin hiçbir mensubu seçim sonuçları üzerinden bir umutsuzluğa kapılmasın.” Biz de diyoruz ki, İYİ’ler Türk milleti için çalışmaya, milletimizin sesini milletin kürsüsüne çıkarmaya devam edecek. Seçim bitti ve artık çalışma zamanı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817