banner2779
banner2752
banner2750

OĞLUNUN ZARAR GÖRDÜĞÜNÜ  SANINCA FENALAŞTI

Yangın çıkan evde oğlunun zarar görmesinden endişe duyan anne, fenalaştı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Doğa Apartmanı Numara 103’te yer alan, Alp Kürşat Örs’e ait 5, katta ki dairede, buzdolabı prizinden kaynaklandığı tahmin edilen elektrik kontağı sonrası yangın başladı. Yangın başladığı sırada balkonda olan Alpkan Örs, dumanları fark etti ve hemen itfaiyeyi aradı.

İtfaiye ekipleri eve ulaştıklarında binayı dumanlar sarmaya başladı ve apartman sakinleri hızla tahliye edildi. Bu sırada dışarda olan Alp Kürşat Örs ve eşi Filiz Örs olayı duyunca hızla eve koştular. Oğlunun zarar görmesinden endişe duyan anne eve geldiğinde daha fazla dayanamadı ve fenalaştı. Olay yerinde bulunan 112 sağlık ekipleri hemen Filiz Örs’e müdahale ederek ilk yardımda bulundular daha sonra da Körfez Devlet Hastanesi’ne müşahade için götürdüler.

Mahallede korku ve endişeye neden olan yangında evin mutfak ve giriş bölümleri alevler ve duman nedeniyle hasar gördü. İlk tespite göre yangının elektrik kontağı nedeniyle ve buzdolabı arkasında ki prizden çıktığı sanılıyor. Binada ki dumanların tahliye edilmesinden sonra apartman sakinleri evlerine girebildiler. Bu sırada yangın çıkan dairenin altında oturan ve rahatsız olduğu için dışarı çıkamayan yaşlı bir kadın da çalışmaları balkonda oturarak izledi. Merdivenle alınmak istenen yaşlı kadın tehlikenin geçmesi üzerine inmek istemediği için balkonda kontrol altında tutuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751