banner2779
banner2752
banner2750

Öğrenci Bursları Ekonomik Krize Takıldı

150 TL VERİLİYORDU

Körfez Belediyesi uzun bir süredir güzel bir organizasyona imza atıyordu. Gün Işığı Derneği ile koordineli olarak çalışan belediye, dernek üzerinden tam 3 bin öğrenciye 150 TL’lik burs yatırıyordu. Ancak ne yazık ki ülkemizin içinden geçtiği ekonomik sıkıntılar Körfez Belediyesini de vurdu.
Körfez Belediyesi bursları sonlandırmak durumunda kaldı.

KISA MESAJ GÖNDERİLDİ

Bursların kesildiğiyle ilgili bilgilendirmeyi Körfez Belediyesi yaptı. Belediye tarafından tüm burs alan öğrencilere bir kısa mesaj gönderildi. Kısa mesajda bursların ekonomik sıkıntılar sebebiyle sonlandırılmak durumunda olduğu anlatıldı.

İŞTE O MESAJ

Körfez Belediyesi tarafından gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi:
“Sevgili öğrenci arkadaşlarımız… Belediyemiz himayesinde bir sosyal sorumluluk projesi olarak 2004 yılında kurulan Gün Işığı Derneği tarafından üniversite öğrencilerine yönelik, bağışçılarımızla sürdürmekte olduğumuz eğitim yardımı çalışmamız, dünya ve ülkemizde yaşanan ekonomik sorunların derneğimize yapılan bağışları olumsuz yönde etkilemesi sonucu devam ettirilememiştir. Anlayaşınızı bekler, hayatınızda başarılar dilerim. Körfez Belediye Başkanlığı…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751