ÖLÜ BULUNAN KADININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Yakınları tarafından teşhis edilen cenazenin İzmit’te geniş bir kesim tarafından da tanınan Nursemin Karasabun olduğu belirlendi.

Önceki dönem Gazi Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetiminde de görev yapan ve rahatsızlığı olan Nursemin Karasabun’un ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonrasında belirlenecek.

Bulunduktan sonra Asri Mezarlık Morguna kaldırılan Nursemin Karasabun, otopsiye alınırken ilk bulgularda darp izine rastlanmadığı görüldü.

Dün akşam saat 16.00 sıralarında NCT arkasında Büyükşehir Belediyesi yanında sahilde bir kadının hareketsiz yattığı bildirilmişti. Üzerinden kimlik çıkmayan cenaze, kimlik tespiti için morga kaldırılmıştı.

Kimliği tespit edilen ve İzmit’te oturduğu belirlenen Nursemin Karasabun’un cenazesi Fevziye Camii’nde kılınacak olan ikindi namazı sonrasında Kent Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817