ÖNEM ÖĞRENCİLERİNDEN VALİ YAVUZ’A “MİSAFİRİM OL” ZİYARETİ

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Okutan, yıl içerisinde yapılan çalışma ve etkinliklere dair bilgiler vererek kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Önemli Olan Karşılaştığınız Sorunda Ortaya Koyabileceğiniz İradedir

Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızı Valilik Makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek nasihatlerde bulunan Vali Yavuz: Hayata kendinizi hazırlayın ve sakın içerisinde bulunduğunuz imkansızlıkları sorun hale getirmeyin. Önemli olan karşılaştığınız sorunda ortaya koyabileceğiniz iradedir, sorunlardan kaçmayın. Yılmayın, geri dönmeyin, doğru karar verin ve ısrar edin. Önce kendi kapasitemizi doğru ölçmemiz, yeteneklerimizi bilmemiz, yeteneklerimize ve akademik becerimize uygun bir hedef seçmemiz lazım. O hedefi elde ettikten sonra da ne yapacağımıza karar vermemiz lazım. Paradigma yani kabullerimiz önemli. Duygunun olmadığı yerde hiçbir şey yoktur. Hedef sadece zirveye çıkmak değil, zirveye çıktığınızda zirvede kalabilecek donanıma sahip olmak önemlidir. ÖNEM projemizle gençlerimize, çocuklarımıza doğru rol modeller oluşturmak istiyor ve hamilik müessesesini önemsiyoruz. Gençlerimizin doğru rol modellerle buluşmalarını, onlara rehberlik etmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullanarak, başarılar diledi.   

Öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayan, samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette edilen sohbetin ardından öğrenciler Vali Yavuz’a çiçek takdim ederek fotoğraf çekildiler.

Öğrencilerimizi tebrik ederek, her birine hediyeler veren Vali Yavuz, başarılı bir eğitim yılı temennisinde bulundu.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde başarıyla uyguladığı ve ilimizde sevgi, şefkat ve sosyal açıdan dezavantajlı olan çocuk ve gençlerimize yönelik kişilik gelişimi, sorun çözme ve iletişim, akademik, kültürel ve spor faaliyetleri yoluyla oluşabilecek olumsuzlukları gidermeyi amaçlayan “Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM)” projesi kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirilmektedir.

Bunlardan birisi de “Misafirim Ol” etkinliği olup bu kapsamda birçok kurum ve kuruluşlarla bir araya gelen ve eğitimler alan öğrencilerimiz, bugün de Vali Yavuz’u ziyaret ederek hasbihal ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817