OSMAN BADEM HEREKE TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ
             AK Parti Körfez ilçe başkanı Osman Badem ve ekibi Yukarı Hereke ve Cumhuriyet mahallelerinin toplantılarına katıldı.


            Teşkilat çalışmalarına büyük önem veren ilçe başkanı Osman Badem mahalle toplantılarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yukarı Hereke mahalle başkanı Muhsin Dülger ve Cumhuriyet mahalle başkanı Abdullah Cıldar’ın ev sahipliğinde ortaklaşa düzenlenen toplantıya, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri aday adayları ve mahalle yönetimleri katıldı.,


           Toplantıda konuşan ilçe başkanı Osman Badem, Teşkilatlanma birim başkanlığımızın yaptığı çalışmalar neticesinde mahalle teşkilatlarımızda büyük bir hareketlilik var, ilçemizdeki tüm mahallerimizde toplantılarımız her hafta düzenli olarak yapılıyor ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu akşamda Hereke bölgemizde iki mahallemizin toplantılarını gerçekleştireceğiz katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.


            İnanıyorum ki Allah’ın izniyle 2014 yerel seçimlerinden alnımızın akıyla çıkarak ilçemiz 10 yıllık süreçte olduğu gibi kalkınmaya ve gelişmeye devam edecek. Bu süreçte teşkilat mensupları olarak bizlere büyük bir iş düşüyor. Başbakanımız, partimiz, milletimiz ve ilçemiz için durmak bilmeden çalışarak, yerel seçimlerden zaferle çıkacağız.


            Toplantı Hereke teşkilat mensuplarının ilçe başkanı Osman Badem’e ilçe ve ülke gündemi ile ilgili yönelttiği sorularla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817