Otomobil bariyerlere saplandı!
 D-100 Karayolu Eşme mevkiinde bir otomobilin yol kenarında bulunan bariyerlere saplanması nedeniyle üç kişi yaralandı.

İddialara göre kaza şöyle gelişti: içinde üç kişinin bulunduğu Ferda Baltur idaresindeki 41 AN 487 plakalı otomobil Eşme trafik ışıkları İzmit istikametine geçtikten 300 metre sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında bulunan bariyerlere girdi.

SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI

Otomobil ok gibi bariyere saplanırken sürücü Ferda Baltur ile yanında bulunan iki arkadaşı araçta sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri direksiyonla koltuk arasına sıkıştığı için göğüs kafesinde ezilme ve kafasında travma bulunan sürücü Ferda Baltur’u araçtan çıkarmak için bir süre uğraştı. Araçtan çıkarılan Ferda Baltur, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Aynı araçta bulunan iki kişi ise olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. İki yaralıdan biri ayakta tedavi edilirken diğeri ise kafa travması bulunduğu için müşade altına alındı. Kaza alanında polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla otoparka çekildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817