Özel Körfezim Örnek Oldu

Kocaeli’ye gelen afetzedelerin ağırlanması çalışmaları kapsamında çocuklar da dünden itibaren başlayan eğitim öğretim dönemi dolayısıyla çeşitli okullara yerleştirilmeye başlandı.

ÖRNEK BİR YARDIMLAŞMA

Bu kapsamda Körfez ilçede bulunan ve başarıları ile ulusal ölçekte yer sahibi olan Özel Körfezim Eğitim Kurumu da örnek bir çalışmaya imza attı. Buna göre depremin vurduğu 11 kentte eğitimleri yarıda kalan ve göç ederek ilimize gelen öğrencilerden, Derince ve Körfez’e yerleşenlerin okullarına ücretsiz kabul edileceği bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

BİR DÖNEM BOYUNCA

Konu hakkında sosyal medya üzerinden bir de açıklama yapan kurum idaresi, “Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Kilis, Adana, Şanlıurfa ve Elazığ’da, deprem bölgesinde eğitim-öğretim görmekte olup bundan sonraki süreçte Körfez ve Derince’de ikamet edecek öğrenciler, 2. dönem sonuna kadar okullarımızda kontenjanlarımız dahilinde ücretsiz eğitim alabileceklerdir” bilgisini paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817