ÖZEL KÖRFEZİM SPORDA  BAŞARIYA DOYMUYOR


Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nın başarılarını kutlamak, gurularına ortak olmak isteyen ve bunun için okula ziyaret düzenleyen Körfez İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, eğitim ve öğretimin yanında, spor ve sosyal etkinliklere gösterilen ilginin okulların başarısını arttırdığını söyledi.

Törene katılan Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan’da Körfezim Eğitim Kurumları’nın akademik başarılarının da bu çalışmaların sonucu olduğunu belirtti. Törene Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Körfez’deki okul müdürleri Fevzi Loka, Atilla Öztürk, Turgut Kızılkaya’nın yanı sıra Körfezim Eğitim Kurumları Kurucuları Hasan Yıldız ,Naci Akçay, Şakir Çapar, Genel Müdür Azmi Cihat Hatipoğlu ve Okul Müdürü Eyüp Sultan Keskin de katıldı.

 Körfezim Okulu Beden Eğitimi Öğretmenleri;  M. Tahir Demir, Mesut Barak, Şefika Öztürk, Dilber Altan ve Sanat Yönetmeni Abdullah Demirel başarılarından ötürü kutlanırken öğrenciler de belge ve ödüllerini teslim aldılar.

  13-17 Mayıs tarihlerinde Gaziantep’te yapılan Okullararası Yıldızlar Hokey Şampiyonası’nda Marmara Bölgesi’ni temsilen katılan okul takımı namağlup Türkiye Şampiyonu oldu.

 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılan Okullararası Kürek Yarışmasında okulun öğrencisi Emirhan Ziya Öztürk Türkiye 2. si olurken takım halinde de Türkiye 3.sü oldular.

 Körfezim Okulları’nın 2018-2019 eğitim yılı içinde elde ettiği dereceleri şöyle sıralayabiliriz; Küçük Erkekler Cimnastik  Takımı Türkiye 3.sü, Buz Pateninde Körfezim öğrencisi Kayra Kızılkaya Türkiye 5.si, ilkokul ve ortaokul Halkoyunları ekipleri ayrı ayrı Marmara Şampiyonu, Oryantiring Takımı Kocaeli Şampiyonu, Atletizmde Körfezim öğrencisi Ezgi Yakasız Kocaeli Şampiyonu, Kız Satranç Takımı üç yıl üst üste Kocaeli Şampiyonu, Küçük Kızlar Cimnastik Körfezim öğrencisi Sudenaz Özkan Kocaeli Şampiyonu ve Yıldız Erkek Basketbol Takımı İlçe Şampiyonu oldu.Ayrıca çok sayıda il ve ilçe dereceleri de bulunan okul akademik anlamdaki başarılarını da her yıl attırarak devam ettirmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817