banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

   Özel Öğrencilere Deprem Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim gören özel gereksinimli öğrencilere Gölcük Esnaf Sanatkârlar Odası Arama Kurtarma Derneği (GESOTİM) tarafından Deprem Farkındalık Çalışması kapsamında hem teorik hem de uygulamalı eğitim verildi.

DEPREM FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Afet ve Acil Durumlarda Farkındalık ortaya çıkarmak amacıyla GESOTİM tarafından Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezinde çök kapan ve tutun tatbikatı yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren eğitimde öğrenciler deprem anı, deprem sırası ve deprem sonrası yapılması gerekenleri uygulamalı olarak öğrendi.

 

CEMİL MERİÇ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi; 2017 yılında kurulmuş olup 17-35 yaş arası özel gereksinimli bireylere hizmet vermektedir. Merkezde öğrencilere yönelik Müzik Atölyesi, Halk Oyunları, El Sanatları, Mutfak Atölyesi, Okuma-Yazma, Matematik, Değerler Eğitimi, Akıl Oyunları, Masal ve Hikaye Anlatıcılığı Atölyesi, Beden Eğitimi, Drama, Bahçecilik, Bağımsız Yaşam, Bireysel Eğitimler yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826