banner2779
banner2752
banner2750

ÖZTÜRK KONGREYE HAZIRLANIYOR

Üyelerin ve yönetiminin göreve devam etmesini istemesi nedeniyle çalışmalara hız veren Yahya Öztürk, esnafları ziyaret ederek bu konuda ki görüşlerini de alıyor.

Kongrede birden fazla adayın da yönetime talip olmasını beklediğini söyleyen Yahya Öztürk, ‘’Bu görevi daha iyi yapabileceğini düşünen arkadaşlarımız çıkar çalışmasını yapar, fikirlerini açıklar. Bu oldukça demokratik bir sonuçtur. Yönetimimiz başarılı bir çalışma yaptı ve yıllardır kirada olan odamızı kendi binasına taşıdı. Bu cesaret edilemeyen bir olaydı ve gerçekleştirdik. Bundan sonra da daha iyi çalışmalar yapmaya devam edecek ve imkan bulunursa sıkıntıda olan esnafa yardımcı olabileceğiz’’ dedi.

Yahya Öztürk, esnafın ekonomik olarak sıkıntılı bir dönem yaşadığını ve kendisine her alanda destek olabilecek, sorunlarına çözü bulabilecek yönetimlere ihtiyacı olduğunu, kendilerinin de bugüne kadar her platformda sorunları aktarıp, çözüm bulmaya çalıştıklarını belirterek, ‘’Otopark sorunu, trafik problemi, caddelerde düzenlemeler esnafımızın sorunları arasında yer alıyor. Belediye ile koordineli olarak otopark ve yol sorununu belirli bir aşamaya taşıdık. Ağadere’nin her iki yönünde de arka sokaklarda otopark ve yol düzenlemesi yapılacak. Bu da sorunlarımızı belirli ölçüde çözecek. Ağadere, Tuğrul ve Mehmet Akif Ersoy Caddelerinde de trafik düzenlemeleri yapılması ve en azından otopark sorununun çözülmesiyle canlanma yaşanacaktır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751